Mfast – Specialist in PTSS Behandeling

De werkgever speelt een belangrijke rol bij re-integratie om lang ziekte verzuim te voorkomen.

Voorkom grote verliezen en investeer!

Personeel met PTSS of gerelateerde klachten zoals Burn-out en depressie kunnen hierdoor erg achterdochtig zijn. Investeren in personeel en win het vertrouwen terug om langdurig uitval te voorkomen. Het re-integreren kan hierdoor eerder plaatsvinden, waardoor het uiteindelijk ook voor u als werkgever goedkoper is.

Een beeld op de tarieven

Mensen met PTSS zijn vaak ontregeld op meerdere levensdomeinen. Denk aan verminderde zelfzorg, isolatie ten gevolge van vermijding bij snelle overprikkeling, angst, somberheid en gevoel van onveiligheid, financiële problemen, huwelijksproblemen, slaapproblemen, vele lichamelijke klachten. Juist omdat er sprake is van complexe problematiek is een brede aanpak van behandeling nodig: Traumaverwerking en herstelgerichte zorg m.b.t. deze andere gebieden. Een combinatie van traumabehandeling en gespecialiseerde coaching zijn dan ook essentieel en gaan bij Mfast hand in hand om dit resultaat te bereiken.
Let op! De kosten van Diagnostiek en Behandeling worden volledig vergoed door de basisverzekering! (Houdt hierbij wel rekening met de eigen bijdrage). Coaching wordt niet vergoed door de verzekeraar. Wel kunnen kosten fiscaal aftrekbaar zijn. In sommige gevallen wordt het vergoed door uw bedrijfsverzekering voor uw medewerkers.

samen maken wij een persoonlijk plan

Mensen hebben door veel stress vaak lichamelijke klachten en kunnen zich hierdoor beperkt bewegen. Door mijn medische kennis en sportervaring bouwen wij verantwoord op, zodat jij zelfstandig in beweging kan blijven.

UW BIJDRAGE AAN HET PRCES VAN HERSTEL, SCHEPT MEER DAN EEN ARBEIDRELATIE.

wat is ptss precies?

Posttraumatische stressstoornis (PTSS) is een psychiatrische stoornis die kan voorkomen bij mensen die een traumatische gebeurtenis, reeks gebeurtenissen of omstandigheden hebben meegemaakt of er getuige van zijn geweest. Dit kan gebeurd zijn tijdens het werk, maar ook daarbuiten of ver daarvoor. Uw werknemer heeft hier niet om gevraagd! Begrip is een belangrijke schakel naar herstel.

Inzicht in het proces

We kunnen u als opdrachtgever natuurlijk niet de details van een behandeling delen. Daarvoor gelden wettelijke privacy wetgevingen. Wel kunnen we samen met u en uw werknemer een plan opstellen om de weg naar re-integratie of zelfs het blijven functioneren tijdens behandeling open bespreken. We zijn graag de verbindende objectieve partij die beide belangen behartigt.

Uw geloof is winst

Bij PTSS is een persoon vaak het geloof en vertrouwen in zichzelf kwijt. Uw investering is een teken van geloof en steun! Het feit dat u een medewerker ruimte geeft te herstellen zal juist iets herstellen wat verloren is gegaan. Namelijk geloof en vertrouwen! doordat u investeert in uw medewerker bouwt u niet alleen een persoon op, maar zal ook de arbeidsrelatie enkel groeien.